Ezt tedd, ha betört a Huawei telefonod kijelzője!

Úgy tűnt, ezen a héten már sosem jön el a péntek. Már csak néhány perc és mehetsz haza. Rengeteg terved van a hétvégére. A ma estét pihenéssel töltöd, holnap pedig egész nap a barátaiddal leszel. Már a gondolattól is izgalomba jössz, így sietve állsz fel az asztalodtól, hogy minél előbb kiérhess az épületből. Egy tompa koppanás hallatszik a padlón. Eszedbe jut, hogy a telefonodat a táskád tetejére tetted. Már nincs ott. Viszont a Huawei kijelzője sem működik, teljesen összetört. Kapd össze magad gyorsan, még nincs veszve a hétvége! Ha Huawei telefonod van, akkor egy szervizben gyorsan orvosolják a problémát! A Huawei márkájú telefonok kijelzőjét rendszerint nagyon gyorsan meg lehet javítani.

Ha működik a képernyő, akkor is ki kell cseréltetnem a kijelzőt?

Mindenképpen, hiszen nem csak a telefonban okozhat kárt, ha törött kijelzővel használod huzamosabb ideig, hanem egy elektronikai hiba esetén benned is, így ne kockáztass!

Hogyan cserélhető a telefon kijelzője?

A legtöbb Huawei telefon kijelzőjének cseréje csak az érintő- és az LCD részt eltávolításával lehetséges, így tudnod kell, hogy a készülékek nagy részénél csak komplett csere lehetséges.