Kínai telefon szerviz Budapest

A kínai telefon javítására igazából nem könnyű szakembert találni Magyarországon. Ha erősen kutakodsz az interneten, kevesen vállalják a kínai telefonok javítását. Általában, ha kínai telefont vásárolnak a felhasználók, akkor arra a gyártók egy év garanciát szoktak vállalni. Ha ebben az időben javításra szorul a készülék, és nem a gyártó végzi a telefon javítását, akkor a garancia, minden esetben elveszik. Egy éven belül érdemes e-mailt írni a gyártónak, és a kínai telefont vissza küldeni garanciális javításra. Ha ennek a folyamatát nem tudod megvárni, mert általában 30 nap alatt nem igazán kerülnek vissza a kínai készülékek a gyártótól a felhasználókhoz, akkor érdemes kínai telefonokkal foglalkozó szervizt felkeresni.

A készülékedet olyan szakszervizbe érdemes vinni, ahol részletes állapot felmérés után a kínai telefonodat, akár egy-két napon belül javítják, így ismét használni tudod. Vannak olyan esetek, amelyek a kínai telefon javítása megköveteli a 30 napon túli javítási időt. Erről részletes tájékoztatást a szervizben tudtok kapni.

Rendszeresen a következő problémák adódnak a felhasználóknál: a szoftverek használata, vírusos lett a kínai telefon, kijelző cseréje, digitizer csere, átvezető fólia csere, LCD kijelző csere, szalagkábel csere, előlap hátlap csere rongálódás esetén, esetlegesen nem veszi fel a töltést. Rendszeresen ezek a hiba jelenségek abból következnek, hogy a felhasználók helytelenül használják a készüléket, vagy figyelmetlenségből rongálódnak. A kínai telefonok javítása a legnagyobb számban hardveres problémák adódnak. A szoftveres hibák legnagyobb számban a Lenovo készülékeknél adódik, hardveres pedig a Xiaomi telefonoknál. 

A kínai telefon javítása a legtöbb esetben: kijelző csere, kijelző üveg csere, akkumulátor csere, hangszóró csere, mikrofon csere, töltő csatlakozó csere. A legjobb esetben, ha a készülékedhez tartozó alkatrész, kijelző raktáron van, akkor a kínai telefon javítása maximum 2 órát vesz igénybe, egyes esetekben akár 30 perc alatt is. Példának okáért a kijelző csere helyszínen megvárható. Ragasztással történik. Érdemes a ragasztás miatt 1 napot hagyni a készüléket a szervizben. Ha nincsen raktáron a készülékedhez tartozó alkatrész, akkor 4-6 hetet is igénybe vehet a javítási idő.

A szerviz a következő kínai telefon típusokat vállalja: Huawei, Lenovo, Xiaomi, Vernee, One Plus, Meizu, Zte, Wiko, Hom Tom, Alcatel. A kínai telefon javítási, szerelési árai mindig függnek a készülékek típusától, és a készülékhez tartozó alkatrészektől is. Minden olyan kínai telefon javítását vállaljuk, amelyhez beszerezhető az alkatrész.

Telefonon egyeztess időpontot a szakszervizzel. Azért, hogy a kínai készülékedet, minél hamarabb újra tudd használni. Minőségi, gyors kínai telefon szerviz Budapesten. Készülék bevizsgálási díj nélkül.