Minőség

Ha fontos a minőség!

Nagyon bosszantó tud lenni, mikor megsérül vagy tönkremegy egy mobiltelefon kijelzője. Egy rossz mozdulat, egy véletlen, egy kis figyelmetlenség és kész a baj. Egy okos telefon sok ember számára nélkülözhetetlen a mindennapokban, legyen szó az élet bármely területéről. Pontosan ezért nem csak gyorsan orvosoljuk a problémát, de minőségi alkatrészekkel is dolgozunk. Számunkra a legfontosabb, hogy ügyfeleink maximálisan elégedettek legyenek munkánkkal és telefonkészülékük probléma nélkül funkcionáljon.

A legtöbb mobiltelefon szerviz utángyártott alkatrészekkel dolgozik. Így ugyan igen kedvező árat tudnak kínálni, ám a silány alkatrészek beszerelése miatt sokszor már napokkal a szervizelés után jelentkeznek az első hibák a telefonon. Az után gyártott kijelzők például nagyon hamar tönkremennek, eltörik az érintő üvegfelülete és a legtöbbször nem működnek megfelelően. Az újabb szerelés pedig újabb költségeket generál, bekerülve ezzel egy ördögi körbe.

A gyári kijelzők ára valamivel magasabb, mint utángyártott társaiké, minőségük viszont garantáltan nem hagy kívánnivalót maga után. Sem a kijelző színe, sem az érintőképernyő érzékenysége nem működik úgy ezeknél, mint egy márkás darabnál, ráadásul sokan panaszkodnak arra, hogy olykor indokolatlanul elsötétül a képernyő vagy egy idő után nem is reagál az érintésre.

Nem egyszer találkozunk olyan problémás készülékekkel, ahol a korábban más szerviz által beszerelt, rossz minőségű kijelző okozza a hibát. Ez azért is bosszantó, mert sokszor további meghibásodásokat is okozhat egy silány alkatrész az egyébként jól működő telefonban.

Úgy véljük, ha az ember rászánta a pénzét arra, hogy egy jól működő, márkás okos telefon legyen a társa a munkában vagy az otthoni teendők kapcsán, nem szabad spórolni egy meghibásodásnál a szerelés költségén. Így hosszútávon számos kellemetlenségtől kímélheti meg magát a felhasználó.

Cégünk garantálja, hogy kizárólag gyári, jó minőségű iPhone kijelzőket használ a készülékek javításához, hiszen tudjuk, mennyire bosszantó tud lenni egy nem megfelelően működő okos telefon.