Ezt tedd, ha betört a Samsung telefonod kijelzője!

Hétfő reggel van, te pedig természetesen már megint elaludtál, mert nem hallottad az ébresztőórát. Kapkodás, öltözés, rohanás, ha nem éred el a következő buszt, akkor el is késtél a reggeli értekezletről. Éppen felpattansz a buszra, mikor halk koppanást hallasz. Először csak fél szemmel mersz lenézni, mert jó eséllyel a telefonod hever a földön. A Samsung kijelzője betört, az érintőképernyő sem működik. Ha Samsung telefonod van, akkor a problémát hamar lehet orvosolni! A Samsung márkájú telefonok kijelzőjének cseréje nem egyszerű, viszont tulajdonképpen rutin feladatnak számít, így mindenképpen fordulj hozzánk, ha már megtörtént a baj!

Ha működik a képernyő, akkor is ki kell cseréltetnem a kijelzőt?

Mindenképpen, hiszen nem csak a telefonban okozhat kárt, ha törött kijelzővel használod huzamosabb ideig, hanem egy elektronikai hiba esetén benned is, így ne kockáztass!

Hogyan cserélhető a telefon kijelzője?

A Samsung telefonok kijelzőjének cseréje csak úgy lehetséges, ha az érintő- és LCD részt is kiemeljük a telefonból. Ez bonyolult folyamatnak tűnik, de rendszerint gyorsan elkészülünk vele és olyan lesz a készüléked, mint az új!