Garancia a kijelzőre és a munkánkra is

Sokszor rizikó, hogy ha törött kijelzővel viszed be a telefonodat egy szervizbe, vajon milyen minőséget tudsz visszakapni. Ha azon agyalsz, hogy inkább használod még egy kicsit törötten a telefont, csak nehogy úgy kapd vissza, hogy ne szolgáljon ki maradéktalanul, gyorsan felejtsd el ezeket a gondolatokat! A törött kijelző veszélyes lehet, ráadásul ha hozzánk hozod a készülékedet, akkor nem kell aggódnod a nem megfelelő minőség miatt.
Számunka fontos, hogy a minket választó ügyfél tökéletes elégedettséggel távozzon. Nálunk nem csak a munkánk, hanem a beépített alkatrészek minősége is fontos.

Miért ne használd a telefonodat törött kijelzővel?

Amellett, hogy egy szerencsétlenül betörött telefon akár életveszélyes is lehet, magának a készüléknek sem tesz jót, ha törötten használod. Nem megfelelő anyagok juthatnak a belsejébe, ráadásul tovább ronthatsz a helyzeten. Adott esetben lehet, hogy a végén meg sem lehet menteni a telefonodat.

Mi a különbség az alkatrészek között?

Ahogy minden más technikai szerkezetnél, úgy a telefon esetében is fontos, hogy minőségi alkatrészek kerüljenek bele. A minőségi azt jelenti, hogy az előállításkor nem spóroltak a megfelelő anyagokkal, nem pattan szét vagy nem törik el váratlan esetekben. Mindez pedig garantálja azt, hogy a kijelző csere után is megfelelően, hiba nélkül működik majd.

Mivel ad nekem többet a minőségi munka?

Nem elég csupán az, hogy minőségi alkatrészekkel dolgozunk, fontos a velük végzett munka is. A megfelelő illesztés, a precizitás, a finom mondatok mind nagyon fontosak egy ilyen munka elvégzése során, ezért nagyon fontos, hogy megfelelő szakemberek végezzék.
Ha hozzánk fordulsz a törött kijelzős készülékeddel, garantáltan minőségi alkatrészek kerülnek bele tapasztalt szakember által végzett munka során. Így egy gyors beavatkozás után még évekig használhatod a készüléket úgy, hogy maximálisan kiszolgálja az igényeidet.