Mit kell tudni a Samsung galaxy kijelző javításról

A Samsung termékei jó ideje uralják a műszaki cikkek piacát, nem is hiába. Az egyik legjobb ár-érték aránnyal rendelkező telefonokat, laptopokat, tableteket és más-más eszközöket gyártja a világnak. Nem meglepő ezért, hogy mivel annyi eszköz talált már gazdára az általuk gyártott és forgalmazott termékekből. Ennek eredményeként a szervizek is megannyi típussal találkoztak már.

Ahogy már annyiszor megfogalmaztuk, a mai világunkban a torony magasan vezető készülék meghibásodás a kijelző rongálódása: betörik, megkarcolódik, teljesen eltörik. A Samsung galaxy kijelzők javítása ezért nem újdonsült dolog, pár óra alatt átvehetjük új köntösbe bújt készülékünket a szervizesek segítő kezei közül.

A Samsung kijelzők javítása bizonyos telefon szériáknál már nagyjából 15.000 forinttól lehetséges, ám ez a most kiadott S8 esetében már a 90.000 forintot is elérheti vagy meghaladhatja. Hiába reménykedünk, hogy ez a kijelző javítás csak a plexiréteg eltávolításával fog végbe menni és magyarul mondva „olcsón megúszhatjuk”, nem így van.

A kijelzőt csakis az Amoled panel eltávolításával lehetséges megjavítani, így ne számítsunk arra, hogy a szervizes egy sokkal alacsonyabb összegről ad majd számunkra nyugtát. Vegyük komolyan, ha eszközünk betört vagy megrepedt, hiszen ha még az érintőpanel érzékeli is utasításainkat, a további használat során biztosan megadja majd magát.

Ne sajnáljuk a pénzt az eszköz megjavíttatására, hiszen mindennapi használati eszközünk még jó pár évig kiszolgálja tulajdonosát, ha rendszeresen karbantartják és elvégzik az esetleges javításokat. Mindazonáltal még megannyi más és más problémát szülhet, ha nincs időben orvosolva telefonunk, tabletünk vagy egyéb eszközünk kijelzőjének megrongálódása.

Azzal tesszük a legnagyobb szívességet magunknak, ha a készülék megvásárlásakor egy tokot vagy táskát is kérünk hozzá, hiszen ezzel előre meg is spórolhatjuk jobb esetben az esetlegesen felmerülő javítási és csereköltségeket. Kaphatóak olyan burkolatok, amelyek majdhogynem százszázalékosan képesek ellátni feladatukat, így kevésbé kell aggódnunk, ha abban a termék lepottyan vagy megütődik.